L'Escola de Música d'Inca acollirà un nou conservatori

Estarà en marxa per a aquest curs 18-19 i tindrà un total de 210 places

El Consell de Govern ha acordat aquest divendres la creació del Conservatori Elemental i Professional de Música d’Inca, que tindrà titularitat municipal i al qual estaran adscrites les escoles municipals de música d’Alcúdia, Binissalem, sa Pobla, Selva, Santa Margalida i Miquel Tortell de Muro.

El nou conservatori oferirà en total 210 places. D’aquestes, 120 seran d’ensenyaments elementals, amb 16 especialitats de música diferents (piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta travessera, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, tuba i percussió); a més, s’oferiran 90 places d’ensenyaments professionals, amb 18 especialitats (piano, orgue, cant, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta travessera, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, tuba i percussió).

L’Escola Municipal de Música d’Inca va rebre la categoria d’escola de música reconeguda el juliol de 2002 mitjançant un conveni amb la Conselleria d’Educació i Cultura. I el setembre del 2017, l’Ajuntament d’Inca va sol·licitar que obtingués el rang de conservatori municipal per tal de donar resposta a les necessitats socials de la zona i poder millorar així l’oferta de places dels ensenyaments elementals i professionals de música.

Una vegada comprovada la idoneïtat de la titulació i l’acreditació dels professionals docents del centre, s’ha autoritzat la creació del Conservatori Municipal d’Inca amb efectes des de l’inici del curs escolar 2018-2019.EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF