Tres monitors d'una escola d'estiu d'Eivissa i 20 nins donen negatiu en coronavirus

Els resultats s'han de confirmar amb una segona prova, que es farà aquest dilluns

Les primeres proves PCR fetes a tres monitors i a 20 nins de l'escola d'estiu de Can Raspalls han donat negatiu. Així i tot, aquests resultats s'hauran de  confirmar amb una segona prova, que es farà aquest dilluns, amb l'objectiu de descartar l'existència d'un rebrot de covid-19, ha informat l'Ajuntament de Sant Josep aquest dissabte en una nota.

El grup al qual pertanyia el menor que va donar positiu per coronavirus i les seves famílies estan aïllats des de dimecres, dia 5 d'agost, i per ara "han de continuar en aquestes condicions", ha recordat la consellera d'Educació, Noemí  Boned , que també ha destacat la "bona feina" dels monitoris i de l'equip directiu de l'escola.

El cas del nin es va detectar després que el dilluns 3 d'agost es confirmàs el positiu en una dona del municipi i, a causa del resultat obtingut, es varen fer proves tant als seus tres fills com al seu entorn més pròxim. Així mateix, seguint el protocol de la Conselleria de Salut, s'ha contactat amb totes les famílies,  a les quals s'ha recomanat quedar a casa per tal d'evitar més contagis.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF