36 piscines de Mallorca amb la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' 2019

Catalina Cladera i Marga Prohens s'han sumat a la iniciativa solidària

A tot Mallorca hi ha 36 piscines que han obert les portes perquè persones, entitats i partits es puguin sumar a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. L'objectiu, segons l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple, és superar la participació de les 2.100 persones que es varen banyar l'any passat com a mostra de suport cap a les persones que viuen amb aquesta malaltia. En xifres, són prop de 800 a Mallorca, 1.100 a les Balears i 55.000 a tot l'estat espanyol.

El  Mulla’t  es va iniciar a Espanya per iniciativa de la  Fundació  d’ Esclerosi  Múltiple el 1994. És un acte de participació ciutadana i captació de recursos amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb esclerosi múltiple i d onar suport a la recerca sobre aquesta malaltia a l'Estat.

Marga Prohens, del PP, i Catalina Cladera, del PSIB-PSOE, han estat dues de les persones que s'han banyat i ho han posat a les seves xarxes socials per contribuir a la visibilitat i a la conscienciació del que suposa l'esclerosi múltiple.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF