L'Eroski de la plaça Major de Palma tanca les portes

Part del local va passar a mans de l'Ajuntament de Palma després del final de la concessió atorgada al supermercat el 1969

El supermercat Eroski situat a les galeries subterrànies de la plaça Major de Palma ha tancat les  portes definitivament aquest dissabte després de finalitzar la concessió atorgada per l'Ajuntament el 1969. La cooperativa ha assegurat que reubicarà els 23 treballadors en altres centres seus, segons ha informat Efe.

Part del local va passar a mans de l'Ajuntament de Palma el mes de setembre,  una vegada es va extingir la concessió que el Consistori havia fet a gran part dels establiments situats a les galeries. Prop de dos mesos després, davant la negativa d'alguns ocupants d'alliberar els espais, Cort va anunciar que iniciaria el desnonament del supermercat, juntament amb el d'altres locals.

Els concessionaris de les galeries de la plaça Major es resisteixen a abandonar els locals

Així, l'Eroski respon a la sanció administrativa oberta pel Consistori i tanca el supermercat, que ha donat servei al barri durant prop de 19 anys. La cooperativa ha agraït en un comunicat la confiança dels seus més de 8.500 socis consumidors de la zona, que acudien a l'establiment des que va obrir,  l'any 2000.

Amb motiu de l'anunci, Eroski ha reconegut que la clausura de l'establiment -juntament amb la clausura temporal del local del carrer Bonaire pel col·lapse d'una terrassa- suposa el desabastiment de més de 30.000 persones al centre de Palma. A més, ha afegit que farà el que estigui en les seves mans per reobrir el supermercat de Bonaire tan aviat com sigui possible.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF