Societat 29/01/2022

S'entrega el presumpte assassí d'una dona trobada en una fossa al País Valencià

L'home, suposadament fugat a Denver, la ciutat estatunidenca on residia amb la víctima, s'ha entregat a la policia

Ara
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

ValènciaLa Policia Nacional ha detingut l'home de 55 anys que estava en recerca per presumptament haver matat la seva dona a Cadis i haver soterrat el cadàver a Alzira (Ribera Alta) per, tot seguit, fugir als Estats Units, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Agents de la Policia Nacional investigaven des del passat 21 de gener la troballa del cadàver de la dona de 40 anys en unes diligències que continuen declarades secretes per ordre judicial. Aquest divendres, però, l'home, a qui es buscava per la seva presumpta implicació en els fets i es creia fugat a Denver, la ciutat estatunidenca on residia amb la víctima, s'ha entregat a la policia en una comissaria a Madrid.

La víctima va ser vista per última vegada el 25 de desembre al municipi de Sotogrande (Cadis), on havia viatjat per carretera amb el seu marit des d'Itàlia. Una amiga de la dona va denunciar la seva desaparició el passat 9 de gener i, setmanes després, el dia 21, el cos sense vida de la víctima va ser localitzat en una fossa d'una casa en ruïnes en una zona pròxima a l'Hospital Universitari de la Ribera, situat a Alzira.

El jutjat número 8 de València ha assumit la investigació del cas i ha decretat secret de sumari.

stats