L'EMT recorda els 100 punts on encara es pot carregar la targeta ciutadana

L'empresa informa que set línies deixaran de circular a partir d'aquest dimecres a Palma

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha publicat aquest dimecres un llistat actualitzat amb gairebé 100 punts i les seves corresponents adreces on es pot carregar la targeta ciutadana. La Regidoria de Mobilitat Sostenible recorda que des del 16 de març no està permès pagar amb doblers en efectiu, sinó que només s'accepta a través de la targeta recarregable o de prevenda.

L'EMT anuncia també que set línies deixaran de circular a partir d'aquest dimecres. Són: l'A2 (Aeroport-Arenal), l'L1 (Portopí - Palau de Congressos), l'L2 (circular centre històric), l'L9 (Son Espanyol - Sindicat), l'L22 (Cala Blava - plaça d'Espanya), l'L32 Arenal-Sindicat) i l'L34 (Son Espases - Son Gibert). Tota la informació dels horaris actualitzada es pot trobar en aquest enllaç.

Així mateix, indiquen que només es pot pujar als busos per la segona porta i que tothom ha de validar el seu viatge, atès que això permet disposar de dades actualitzades per poder ajustar el servei a la demanda. En aquest sentit, el regidor de l'àrea, Xisco Dalmau, indica que "les dades constaten que la ciutadania està quedant a casa: la setmana passada el volum de passatgers va davallar un 85% i aquesta s'hi suma un descens addicional del 30% en quatre dies.

En aquest moment, s'ha fixat una ocupació màxima del 33% de l'aforament de cada bus per garantir les mesures de seguretat que estableixen una distància entre persones. Per això és important disposar de xifres reals i actualitzades del passatge. A banda d'això, l'EMT prega que els usuaris mantinguin les distàncies a l'interior dels vehicles, tant si hi van asseguts com si hi van drets.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF