Societat 07/01/2021

L'EMT reforçarà un 15% la flota de busos a partir del 8 de gener per l'inici escolar

L'Ajuntament de Palma ha informat que hi haurà vuit línies amb més vehicles circulant a determinades hores del dia

Ara Balears
1 min
L'EMT presenta vuit nous autobusos que augmentaran les freqüències de quatre línies

PalmaLa flota de busos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) es reforçarà a partir de dia 8 de gener amb un 15% més de vehicles amb motiu de l'inici escolar i la fi de les vacances, segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat.

A partir d'aquest divendres hi haurà més busos circulant al migdia a les línies 3 (Pont d'Inca - Joan Carles I), 10 (Son Castelló - Sindicat), 14 (Sant Jordi - plaça d'Espanya), 16 (Es Muntant - plaça Pere Garau) i 8 (Son Roca - Sindicat). La línia 4 (Illetes - plaça de les Columnes) i 5 (el Rafal Nou - plaça Progrés) es reforçaran al matí, al migdia i a l'horabaixa, mentre que la línia 7 (Son Gotleu - Son Serra - la Vileta - Son Vida) tindrà més busos al migdia i l'horabaixa.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, ha afirmat que l'EMT s'adapta a les mesures sanitàries. "Hi haurà busos preparats per incorporar-se de manera immediata a la xarxa si es detecta un increment de la demanda", ha assegurat. A més, en aquells punts i horaris amb més demanda les línies es cobriran amb busos articulats, que tenen major capacitat.

stats