El batle de Palma adverteix els vaguistes que no es poden destinar més doblers a l'EMT

José Hila insisteix que Cort s'ha endeutat per invertir 16 milions d'euros a "pagar les nòmines" i no "acomiadar" treballadors

El batle de Palma, José Hila, ha advertit aquest dijous els treballadors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), que fan vaga indefinida, que l'Ajuntament no pot destinar més doblers a l'empresa. Hila ha insistit que  Cort s'ha endeutat per invertir 16 milions d'euros a "pagar les nòmines" i no "acomiadar" treballadors.

Per tot això, el batle considera que en la situació actual, amb barris que estan confinats a causa de l'expansió del coronavirus a la ciutat, no és "solidari fer una vaga indefinida. "Ja hi haurà temps per reclamar", ha dit, i haafegint que ara cal invertir tots els recursos municipals a "ajudar la gent a sortir d'aquesta situació. 

Respecte de les negociacions, Hila ha afirmat que "hem arribat a molts punts d'acord amb els sindicats, però no els podem donar tot el que demanen". També ha dit que no poden cedir a totes les reclamacions del comitè de vaga. 

El batle ha assegurat que durant la passada legislatura i l'actual "hem demostrat que podem arribar a acords", però creu que els treballadors també hi han d'estar disposats. 

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF