Una usuària de l'EMT denuncia una aglomeració en un bus i l'Ajuntament de Palma ho investiga

El regidor de Mobilitat de Cort, Francesc Dalmau, ha respost dient que "estam treballant per saber què ha passat, perquè no es torni a repetir"

Una usuària de l'EMT de Palma ha denunciat al seu compte de Twitter una aglomeració en un bus de la línia 35 a les 8.20 h d'aquest dimecres. "Com podeu demanar sacrificis si no compliu?", s'ha demanat en la piulada amb diverses fotografies, que ja té quasi 60 'm'agrada' i més de 40 comparticions. El mateix regidor de Mobilitat de Cort, Francesc Dalmau, ha respost el comentari dient que "estam treballant per saber què ha passat, perquè no es torni a repetir".

El batle de Palma, José Hila, també ha respost al comentari de la usuària recordant que els aforaments als busos de l'EMT estan limitats al 33%, i que per això no entén com ha pogut passar. "Parlaré amb l'EMT", ha afegit. 

Altres usuaris del servei han aprofitat per criticar que el cas denunciat no és un fet aïllat. "Jo mateixa anava en aquest bus aquest matí. Mares amb nins pregant que no es permetés l'accés a més gent. El xofer sense atendre les queixes dels ciutadans. L'adhesiu de l'aforament arrabassat. Una situació insostenible cada dia", ha assegurat una altra usuària.

Un altre usuari ha comentat que "cal incrementar les freqüències perquè els aforaments no superin el 33%" i "no deixar gent a les aturades". "Quina excusa posareu ara? No demaneu sacrificis als ciutadans si vosaltres sou incapaços de complir", ha afegit un altre, citant els partits del govern i de l'oposició a Palma.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF