Societat 19/03/2020

#Emquedacasacuinant, la iniciativa per continuar gaudint dels plats dels millors xefs illencs durant la quarantena

Cuiners de les Balears ensenyaran a fer les seves receptes a través de les xarxes socials

Ara Balears
1 min
Els  fideus amb gató , un plat tradicional. / B. A.

PalmaNombrosos xefs de les Balears han decidit sumar-se a la iniciativa #Emquedacasacuinant amb l'objectiu d'animar la gent i que es pugui continuar gaudint de la cuina tot i la situació de confinament en la qual es troba la població.

Mitjançant les seves xarxes socials, diferents cuiners de les Balears com Tomeu Lassio, Tomeu Arbona i Miquel Calent oferiran als usuaris els seus millors consells i elaboraran un seguit de receptes perquè la gent passi amb la companyia de la cuina aquests dies difícils. A partir d'aquest dimecres i fins dia 28, cada dia hi haurà un xef que posarà a disposició dels usuaris els seus millors trucs, amb vídeos i horaris marcats perquè els usuaris els puguin seguir en directe.

#Emquedcuinant, la iniciativa per seguir gaudint dels plats dels millors xefs durant la quarantena

D'aquesta manera, els cuiners també han volgut posar el seu coneixement al servei dels ciutadans per intentar amenitzar els dies de quarantena. Sens dubte, el sector de l'hostaleria ha estat un dels més afectats per la pandèmia del coronavirus, però això no ha fet que els cuiners perdessin la seva il·lusió per continuar ensenyant i oferint els seus plats a la gent.

La cuina se suma així a moltes altres iniciatives culturals que mostren la seva solidaritat en aquest moment d'estat d'alarma per l'expansió de la Covid-19, que manté la població confinada a casa seva.

stats