CAS PALAU DE LA MÚSICA
Societat 03/06/2013

Un constructor admet que va cobrar al Palau de la Música les obres realitzades a casa de Millet per valor de 900.000 euros

Segons l'empresari, que ha declarat aquest dilluns com a imputat davant el jutge, va ser Jordi Montull qui li va demanar que falsifiqués els conceptes de les factures

L. Díaz-roig
1 min

BarcelonaL'administrador de les empreses GPO Ingeniería y Triobra, Emilio V., ha admès aquest dilluns davant el jutge que va facturar al Palau de la Música les obres realitzades a la mansió de l'expresident de la institució musical, Fèlix Millet, per valor de 910.638 euros.

Així l'hi va demanar la mà dreta de Millet, Jordi Montull, i ell va acceptar, ha dit, perquè els dos ex alts càrrecs del Palau eren figures molt reconegudes i valorades a la ciutat i, per tant, no va sospitar res. De fet, feia pocs dies que s'havia anunciat que Millet rebria la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona. Finalment, però, no se li va entregar perquè va esclatar l'escàndol.

Emilio V. ha declarar com a imputat, acusat d'un suposat delicte de falsedat documental, i ha reconegut que va fer obres a la casa de l'Ametlla del Vallès de Millet, entre elles, un jacuzzi i un petit auditori. A l'hora de cobrar-les, Montull li va explicar que el Palau devia uns diners a Millet i que podien arreglar-ho facturant les obres a la institució. L'empresari va canviar el concepte de les factures i va falsificar treballs ficticis al Palau, tot i que l'import sí que era el correcte.

stats