Societat 26/09/2019

El comitè d'empresa de SFM denuncia el "greu" dèficit de la plantilla

Asseguren que té 30 persones menys que ara fa cinc anys i els obliga a fer "jornades maratonianes"

Ara Balears
1 min
Un tren d'SFM

PalmaEl comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha tornat a denunciar el "greu dèficit de plantilla" que pateix la companyia i ha considerat que les promeses de millora del servei són un "sainet grosser" per enganar l'opinió pública, segons ha informat Efe. També censuren la "manca real d'estratègia" del Govern perquè anuncia noves línies de tren mantenint les retallades de freqüències aplicades durant la passada legislatura, i això suposa que "vagin plens durant la major part del dia".

Sobre la manca de freqüències, han dit que "no ens consta cap moviment ni proposta per recuperar les línies i encara menys per augmentar-les". En un comunicat han recordat que la plantilla té 30 persones menys que ara fa cinc anys i els obliguen a fer "jornades maratonianes".

El comitè ha sol·licitat una reunió urgent amb el director de Transports, Jaume Mateu, per conèixer de primera mà si té alguna idea per evitar "trencar totes les esperances dels usuaris per la falta de planificació i la gestió feta pel Govern progressista". Si la situació continua tal com denuncien, "ens veurem obligats a prendre mesures i mobilitzar els nostres treballadors", segons han dit.

stats