Les emprenedores 's'apoderen' del quiosc de PalmaActiva

Vuit dones mostraran la seva feina i realitzaran tallers i xerrades al llarg de setembre en aquest indret, ubicat al mercat de l'Olivar

El quiosc de PalmaActiva, ubicat al mercat de l'Olivar, serà la base d'operacions per a vuit dones emprenedores al llarg de setembre. Totes elles mostraran la seva feina durant les pròximes setmanes i realitzaran tallers i xerrades. La iniciativa ha estat presentada aquest dilluns per l'artista Elisa Braem, la 'coach' Laura Pubill i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover. Les activitats seran gratuïtes. 

"El quiosc és un espai obert a emprenedors centrats en eixos com el turisme sostenible, el cooperativisme o les noves tecnologies", ha afirmat Joana Maria Adrover. Les dones que en facin ús aquest mes "no podran vendre, però sí que donaran a conèixer el seu producte". La primera vegada que el quiosc va oferir un espai gratuït a dones emprenedores fou el setembre de 2017. "Ho tornam a fer també per empoderar les dones", ha afegit Adrover. "Una de les coses que més m'agrada d'aquesta iniciativa és l'ús que es fa d'un element arquitectònic com el quiosc", ha explicat, per part seva, l'artista Elisa Braem, que oferirà tallers de tècniques d'escultura, ceràmica i dibuix.

Les xerrades i tallers de la 'coach' Laura Pubill donaren el sus a les activitats dissabte. "Vàrem tenir un públic d'unes 70 persones al llarg de tota la jornada. Hi havia gent que ho sabia amb antelació i d'altres s'hi varen aturar en passar-hi per davant", ha dit Pubill. Per davant queden setmanes plenes d'ofertes diferents: disseny de joieria, acupuntura, disseny i bioconstrucció, entre d'altres. 

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF