Emily Ratajkowski denuncia que Robin Thicke va abusar d'ella sexualment

El cantant i productor hauria protagonitzat aquests fets durant el rodatge del famós videoclip de 'Blurred lines'

2 min
Emily Ratajkowski en una imatge compartida per ella recentment a les xarxes

BarcelonaLa model Emily Ratajkowski ha denunciat públicament abusos sexuals per part del cantant i productor Robin Thicke. Els fets van tenir lloc el 2013 durant el rodatge del videoclip del tema Blurred lines, el vídeo que va donar a la model la fama internacional que té i que ja va ser molt polèmic per la imatge de la dona que projectava. Ratajkowski ho ha fet públic al llibre My body, que sortirà a la venda el 19 d'octubre. "De sobte, vaig sentir com les mans d'un estrany em van envoltar per darrere i van tocar els meus pits nus", explica a la publicació. "Immediatament em vaig apartar i el vaig mirar, estava borratxo. Ell va somriure de manera burleta i va moure's amb dificultat cap enrere mirant-me a través de les ulleres de sol. Més tard la directora, Diane Martel, es va acostar a preguntar-me com estava", afegeix la model sobre l'enregistrament de la cançó de Thicke, en què també apareixia Pharrell Williams.

Per a ella, el moment va ser tan dur que no va aconseguir explicar a la directora el que de sentia. "Vaig fer un gest amb la barbeta i em vaig encongir d'espatlles, evitant el contacte visual, mentre sentia la humiliació envaint-me. No vaig reaccionar com hauria calgut", recorda. Martel, director del videoclip, ha confirmat el relat de Ratajkowski al Sunday Times. "Recordo el moment en què ell li va agafar els pits, cada un en una mà. Estava darrere d'ell, i vaig cridar "Què collons estàs fent? Això ha estat tot, el rodatge s'ha acabat!", detalla el director.

Thicke no s'ha manifestat respecte a aquestes acusacions. Aquesta no és la primera vegada que Ratajkowski, amb més de 28 milions de seguidors a les xarxes, fa públic un episodi d'abusos sexuals. El setembre del 2020 va explicar a través d'un relat a The Cut que el fotògraf Jonathan Leder havia abusat d'ella sexualment durant una sessió de fotos.

stats