Societat 25/08/2020

Emaya tornarà a desinfectar els carrers de Palma

Les tasques començaran aquest dijous i es duran a terme, principalment, durant la nit

Ara Balears
1 min
Una treballadora d'Emaya desinfectant un carrer de Palma.

PalmaEmaya tornarà a desinfectar amb aigua i lleixiu els carrers i els espais públics de Palma. Davant l'expansió del coronavirus a l'Arxipèlag i l'increment de nous casos registrat en les darreres setmanes a la ciutat, l'Ajuntament, seguint les indicacions sanitàries, ha decidit reactivar aquest servei i netejar les vies públiques per frenar el risc de contagi.

La desinfecció, que començarà aquest dijous, ja es va dur a terme els mesos de març i abril, centrarà els seus esforços en els accessos a centres sanitaris, residències, farmàcies i supermercats, i es realitzarà, inicialment, durant la nit, tot i que les tasques es duran a terme, també, durant el dia.

Emaya ha explicat que, igual que feren durant l'estat d'alarma, es prioritzaran els punts més transitats de la ciutat. Per tal d'optimitzar les tasques de neteja, Emaya utilitzarà el Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) que estableix tres nivells de prioritat: llocs amb una concurrència alta on hi hagi més de deu persones fent coa, espais amb menys d'una desena de persones i espais d'afluència escassa.

Per a la neteja amb desinfectant s'utilitza aigua mesclada amb dilució d'hipoclorit de sodi (lleixiu), aplicada a pressió amb vehicles cisterna i aigualejadores.

stats