Inestabilitat i ruixats per començar la setmana

Les temperatures presentaran pocs canvis durant la jornada 

Comença la setmana amb inestabilitat meteorològica, ja que s'espera l'arribada d'una nova borrasca cap al mar balear i una massa d'aire fred. Durant el matí hi haurà ruixats ocasionals, però devers l'horabaixa arribaran les pluges que podran anar acompanyades de tempestes. 

A Mallorca els niguls aniran augmentant a mesura que passi al dia i el capvespre deixaran ruixats localment forts que podran anar acompanyats de tempesta en algunes zones de l'illa. La temperatura presentarà pocs canvis i oscil·larà entre els 10 i els 20 graus, tot i que en algunes zones de la serra de Tramuntana arribaran als 2 graus de mínima.

A Menorca els intervals nuvolosos aniran augmentant durant el matí i aniran acompanyats, de cara a l'horabaixa, de pluges localment fortes que podrien anar acompanyades de tempesta. Les temperatures presentaran pocs canvis i el vent bufarà del sud i sud-oest.

A Eivissa i Formentera els niguls aniran cobrint el cel durant el matí. A la tarda les pluges i els ruixats aniran acompanyats de tempestes que podrien ser localment fortes. La temperatura màxima serà de 20 graus i la mínima, de 14. El vent del sud i del sud-oest podria arribar als 60 quilòmetres per hora.   

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF