Precaució als centres educatius davant l'alerta de pluges

La Conselleria d'Educació ha enviat un comunicat demanant que extremin les precaucions 

Després d'un mes d'inestabilitat, un temporal mediterrani pot provocar aquest dijous pluja forta i problemes greus en algunes zones de les Illes Balears.  Aquest temporal podria ser el tercer en menys de deu dies, després de la forta pluja que dimarts passat va provocar els aiguats a Mallorca i del temporal de diumenge de Carcassona. 

Per aquest motiu, la Conselleria d'Educació, a través de la seva Direcció General de Planificació, ha enviat un comunicat a les escoles i als centres educatius de les Balears perquè extremin les precaucions davant la previsió de precipitacions "fortes i molt fortes". Així ho ha recollit un comunicat enllaçat pel departament. Dimecres passat ja es va activar aquesta alerta als centres educatius. 

La previsió meteorològica per illes 

A Mallorca el cel estarà tapat durant la major part del dia i hi haurà pluges constants que podrien arribar a ser fortes i persistents i que podrien anar acompanyades de tempestes. Durant el vespre es podrien intensificar. Les temperatures aniran en descens durant el dia. L'Aemet ha activat l'alerta màxima taronja a partir de les 18 h. El vent bufarà del nord-est.

A Menorca les pluges també seran persistents i localment fortes durant la jornada. Cap a la tarda, els ruixats podrien anar acompanyats de tempesta. La temperatura oscil·larà entre els 22 i els 19 graus. A Eivissa i Formentera continua la mateixa tendència amb ruixats forts i persistents que poden anar acompanyats de tempestes. La temperatura màxima serà de 23 graus, i la mínima, de 18.  

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF