El PSOE proposa que Eivissa posi fi al turisme d'excessos

Considera que no és positiu per a l'illa

El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas, ha proposat aquest dissabte que Eivissa aposti per un model econòmic que deixi de banda el turisme d'excessos. Ribas, a través d'una carta publicada a les xarxes socials, ha assegurat que en el moment actual s'ha d'analitzar amb quin model turístic, territorial i social es vol "sortir de la crisi", indica Efe.

En aquest sentit, s'ha compromès a fer feina per una illa "més sostenible" i amb visitants "més respectuosos". També ha indicat que aquest any, amb la pandèmia, "s'ha vist clarament" que el turisme d'excessos "no és positiu per a Eivissa". Ribas ha apuntat que l'objectiu del PSOE és que la recuperació "sigui justa i no exclogui ningú". També ha defensat que el pacte de reconstrucció d'Europa i l'acord entre el govern i la FEMP per alliberar els romanents de les entitats locals tindran "una repercussió positiva molt directa en l'illa".

Per això, ha anunciat que demanarà al Consell Insular i a tots els ajuntaments que se sumin a l'acord per "desbloquejar superàvits", ja que renunciar a aquesta possibilitat "condemnaria Eivissa a "mantenir el bloqueig" sobre els recursos públics acumulats en les entitats locals.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF