Societat 02/12/2020

Educació suspèn i expedienta un professor detingut per assetjar sexualment una companya

La Policia Nacional va detenir l'home dilluns i va ser posat en llibertat amb càrrecs després de declarar

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest dilluns un professor d'un institut de Palma per assetjar sexualment una companya de feina. Després de declarar davant el cos policial, l'home va ser posat en llibertat amb càrrecs i ara el cas està en mans judicials. La Conselleria d'Educació ha informat l'ARA Balears que ha suspès el docent i li ha obert un expedient. Fins que no hi hagi una resolució judicial no pot emprendre cap altra acció.

La víctima és la cap d'estudis del centre educatiu i el detingut, l'orientador laboral, segons ha informat Última Hora. L'assetjament va començar fa un mes amb missatges i correus electrònics de caràcter íntim. La dona li va exigir que aturàs d'assetjar-la, però l'home va continuar, fins i tot al mateix institut quan es veien.

Davant aquesta situació, la docent va informar la directora de la situació. Segons Última Hora, la directora va advertir l'orientador, però ell no va aturar. La dona ha assegurat a la policia que té correus, missatges de WhatsApp i testimonis que corroboren els fets.

stats