Educació crearà un grup de treball amb les direccions i les famílies dels centres de Balears

Segons el director general de Planificació i Ordenació de Centres, la intenció és "analitzar la situació i que les escoles puguin invertir els romanents"

El director general de Planificació i Ordenació de Centres de la Conselleria d'Educació, Antoni Morante, ha anunciat aquest dimarts que crearan un grup de treball de directors i famílies dels centres de Balears "per analitzar la situació i que es puguin invertir els romanents". Morante ha anunciat la mesura després de reunir-se amb les direccions de centres de Primària i Secundària d'Inca i de Secundària de Manacor.

Els directors dels centres educatius, satisfets amb la proposta inicial de la Conselleria per endreçar les retallades

El director general assegura que en aquestes reunions amb els centres –la d'aquest dimarts ha estat la segona– es "donen explicacions sobre per què s'han pres les darreres decisions respecte dels romanents". A més, presenten un seguit de mesures a curt i llarg termini, entre les quals hi ha aquest grup de treball, que es preveu constituir abans que acabi gener "amb el compromís de la Conselleria d'Educació de retornar als centres les partides que s'havien retingut temporalment".

Per la seva banda, el director del CEIP Ponent d'Inca, Nico López, ha valorat de manera positiva que "la Conselleria s'atraqui als directors i que els directors s'atraquin a la Conselleria". El secretari de l'Associació de Directors d'Infantil i Primària de Mallorca, Martí Saéz, ha declarat que estan "satisfets amb aquest grup de treball", tot i que espera que "les resolucions també satisfacin".

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF