Publicitat
Publicitat

El grup eDreams sortirà a borsa a 10,25 euros per acció

La companyia farà el salt als parquets el 8 d'abril i traurà a borsa el 35,9% del seu capital. En total, eDreams emetrà 4.878.049 noves accions

La companyia eDreams Odigeo sortirà a borsa el 8 d'abril a un preu de 10,25 euros per acció, segons ha informat avui l'empresa, que tindrà una capitalització borsària d'uns 1.100 milions d'euros.

L'empresa traurà a borsa el 35,9% del seu capital, arribant al 41,1% si els bancs col·locadors de l'operació i els actuals accionistes exerceixen el dret d'opció de compra que tenen.

En total s'emetran 4.878.049 noves accions d'eDreams, que cotitzarà amb el símbol d'EDR encara que l'empresa ha de rebre l'autorització del supervisor de Luxemburg -país on s'ha registrat l'oferta- i d'Espanya.

El president i el conseller delegat de la companyia, Javier Pérez-Tenessa, ha dit que l'anunci d'avui marca una "fita important" i que ha estat ben rebut pels inversors gràcies a la "fortalesa del negoci" i a les "oportunitats" que ofereix per al creixement futur.

Pérez-Tenessa considera que convertir-se en una empresa cotitzada és el començament de la següent etapa en el desenvolupament del grup, que va anunciar la seva sortida a borsa el passat 6 de març.

En aquell moment, eDreams Odigeo –que integra les marques eDreams, Go Voyages i Opodo– va explicar que l'operació constarà d'una oferta d'accions noves (OPS) i de la venda d'accions existents (OPV) en mans d'accionistes actuals.

L'empresa té presència en 42 països i preveu captar 50 milions d'euros amb la subscripció de noves accions, que es podran utilitzar per amortitzar un crèdit que venç el 2019.

JP Morgan i Deutsche Bank actuaran com a coordinadors globals en el procés, i Jefferies, Santander i Société Générale, com a entitats col·locadores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF