Societat 02/10/2020

Detinguts dos homes a Benidorm per la mort a colps d'un jove sense sostre

S'ha arrestat un ciutadà lituà acusat d'un presumpte homicidi i un altre d'hongarès per encobriment

Ara
2 min
Benidorm segueix entre les destinacions preferides dels turistes que visiten el País Valencià.

ValènciaDues persones han sigut detingudes a Benidorm (Marina Baixa) per la seva presumpta implicació en la mort a colps d'un jove sense sostre. La víctima, el cadàver de la qual va aparèixer en un descampat al setembre, hauria patit "una brutal agressió", segons un comunicat de la Policia Nacional.

Un dels arrestats, de 39 anys i nacionalitat lituana, està acusat d'un presumpte delicte d'homicidi i ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció de Benidorm, que n'ha decretat l'ingrés a la presó. L'altre detingut, d'origen hongarès, ha sigut acusat d'un presumpte delicte d'encobriment i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

L'autòpsia va determinar que la mort s'hauria produït de forma violenta amb indicis de criminalitat, per la qual cosa es va obrir una investigació per homicidi i es va identificar la víctima. Les perquisicions van revelar que es tractava d’una persona sense sostre que acabava d'arribar a Benidorm, concretament dos dies abans del presumpte homicidi.

Els agents van identificar també les persones amb les quals havia conviscut durant els dos dies i els van prendre declaració a tots, i van arribar a la convicció que els fets s'haurien produït el 14 de setembre a la matinada, quan la víctima era al domicili d'un dels sospitosos, en una zona molt pròxima a on va aparèixer el cadàver.

Amb les declaracions dels testimonis, la visualització de les càmeres de seguretat de la zona i altres indagacions, els policies van centrar la investigació en dues persones, una de les quals havia sigut vista la nit en què van ocórrer els fets empenyent un carret amb el que podria ser el cos de la víctima. Finalment, els agents van establir un dispositiu especial de rastreig i van localitzar i van capturar al presumpte culpable de la mort a colps de la víctima. En el registre del domicili on presumptament haurien passat els fets es van trobar diverses peces de roba amb restes biològiques.

L'arrestat era conegut en la zona pel seu comportament violent i comptava en el seu haver amb diferents antecedents policials per delictes violents. L'altra persona detinguda, presumpta encobridora, va intentar en tot moment desviar i entorpir la investigació policial, segons la mateixa font.

stats