Les dones es manifesten per reclamar que "les nits i els carrers són nostres"

Més de 150 persones amb antorxes han participat de la manifestació nocturna organitzada pel Moviment Feminista de Mallorca que ha arrancat a la Plaça París i ha arribat a Cort

Més de 150  persones  (la immensa majoria dones) han participat aquest dissabte d'una marxa nocturna pels carrers de Ciutat. La manifestació organitzada dies enrere pel Moviment Feminista  de Mallorca ha començat a les 22 hores a la Plaça París i ha arribat fins a Cort. El motiu d'aquesta trobada de dones és la  d'exigir  i reivindicar que la "La nit i els carrers són nostres" i el dret de les dones a caminar a la nit en llibertat i amb tranquil·litat, sense por a ser atacades. Les manifestants han acudit vestides de negre i lila i han cridat diferents missatges per defensar el dret a ser lliures i segures.

Olga  Coronado  del  Moviment Feminista  de Mallorca ha explicat que el motiu d'haver convocat només a les dones és perquè elles són les que se senten indefenses. "Estem cansades i les que patim som les dones i les que no anem segures i tranquil·les pel carrer som les dones" ha dit Olga mentre aixecava la veu quan la resta del gran grup cantaven càntics tant originals com sincers. "Som les bruixes que no vàreu cremar" i  " Sense la dona no hi ha revolució són només alguns dels missatges que han volgut deixar clar durant la manifestació. 
EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF