Societat 11/06/2020

Una dona fingeix un rapte per part d'un taxista per evitar pagar-li un deute

Els agents esbrinaren que la denúncia era falsa i la investigada ho reconegué hores després

Ara Balears
1 min
Dos Guàrdies Civils

PalmaLa Guàrdia Civil investiga una dona per un suposat delicte de simulació de delicte a Alcúdia. La investigada presentà una denúncia falsa contra un taxista per evitar pagar els 90 euros que li devia.

Segons ha informat el cos armat, a través d'un comunicat, la setmana passada una jove es va dirigir a les dependències de la Guàrdia Civil del Port d'Alcúdia i va denunciar que havia estat víctima d'una detenció il·legal per part d'un taxista durant l'horabaixa del 30 de maig. En la denúncia, la investigada assegurava que va sol·licitar un servei de taxi i el conductor s'hi va presentar amb un vehicle particular. Després es va desviar de la ruta acordada i la va dur cap a una finca rústica, on, per impedir que baixàs, li va emmordassar la boca i li va lligar les mans.

A més, la dona també va explicar als agents que, després de ser emmanillada, el conductor es despistà mentre parlava amb uns veïns i va aprofitar per escapar-se botant el mur de la finca. La investigada també assegurà que es va veure obligada a robar una bicicleta per poder fugir del taxista.

Davant la denúncia, els agents del cos armat decidiren dur a terme una ràpida i exhaustiva investigació per tal de localitzar l'acusat i, durant el procés de la investigació, descobriren que la denúncia presentada per la dona era falsa i que cap dels fets narrats per la investigada no havia succeït.

Un cop descoberta la falsedat dels fets i de la denúncia, la dona reconegué que la denúncia fou una estratègia per evitar pagar un deute de 90 euros al taxista, que havia acusat falsament.

stats