Societat 03/01/2019

La dona que va atropellar i matar el menor d'Eivissa anava drogada

Tot i que en un principi varen dir que el conductor era l'home, ella va reconèixer que anava al volant

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaLa conductora que va atropellar mortalment el menor de 14 anys a Eivissa ha donat positiu en drogues, per la qual cosa podrà ser imputada per homicidi imprudent i conducció sota els efectes d'estupefaents, segons ha confirmat aquest dijous la Guàrdia Civil.

Segons ha informat l'agència EFE, al cotxe hi viatjaven la dona, el seu home i un menor. Tot i que en un principi varen dir que el conductor era l'home, que va donar negatiu a les proves de drogues i alcohol, ella va reconèixer que era ella la que anava al volant en el moment dels fets. La dona va donar positiu en el test de substàncies estupefaents, més concretament, en metamfetamina.

L'institut armat ha detallat que si bé al principi s'havia considerat que la responsabilitat de l'accident era del vianant, per creuar la carretera per un lloc inadequat, després del resultat del test de drogues la conductora podrà ser imputada per homicidi imprudent.

L'atropellament va tenir lloc a la carretera de Santa Eulària (EI-300) en el quilòmetre 7,400 de la via, a l'altura del restaurant Can Beya, quan el jove creuava la calçada de nit i amb roba fosca.

stats