Societat 11/10/2019

Una dona apunyala la parella davant el seu fill a Palma

L'home ha estat traslladat a l'Hospital de Son Espases per curar les ferides que tenia a la cama esquerra

Ara Balears
1 min
Un dona apunyala la seva parella davant el seu fill a Palma

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona de 41 anys i d'origen búlgar per haver apunyalat el seu home davant el fill, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa. La detinguda li va clavar un ganivet a la cama fins a tres vegades i l'acusen d'un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar.

Els fets van succeir a les 23 h del dijous a l'habitatge de la parella, al barri de Son Oliva. Segons el comunicat de la policia, els dos discutien quan la dona va agafar un ganivet de la cuina i el va clavar a la cama esquerra de l'home. El fill de la parella hi era present en tot moment.

L'home va aconseguir sortir de la casa i va telefonar als serveis d'emergències, que van arribar juntament amb la Policia Nacional. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Son Espases perquè li curassin les ferides. Per part seva, la policia va pujar al pis, on hi havia la dona amb el seu fill, i va aconseguir tranquil·litzar-la, ja que estava molt alterada. Finalment, van separar la mare del fill i la van detenir per dur a terme l'interrogatori. Està previst que en les pròximes hores passi a disposició judicial.

stats