Societat 26/05/2020

El DNI i el passaport es podran renovar a partir d'aquest dimecres a les Balears

La Policia Nacional reprèn el servei de cita prèvia als territoris que es trobin en la fase 2 de desescalada

Ara Balears
1 min
Partint de la premisa que Catalunya no té cultura o personalitat diferenciades, i que la única realitat és lo que pone tu DNI, s'està negant un fet demogràfic irrebatible.

PalmaLa Policia Nacional reiniciarà de manera gradual el servei de cita prèvia per a l'obtenció o renovació del Document Nacional d'Identitat (DNI) i passaport a partir d'aquest dimecres, 27 de maig, a través de la seva pàgina web oficial, www.citapreviadni.es. Aquesta mesura només es posarà en marxa als territoris que estiguin a la fase 2 de la desescalada.

En qualsevol cas, el cos de seguretat recorda que la validesa de tots els DNI que hagin caducat des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, el 14 de març, queda prorrogada un any, fins al 13 de març de 2021. Així ho va recollir el Ministeri de l'Interior en el Reial Decret de mesures urgents per fer front a l'impacte del coronavirus.

Per a les persones que vulguin fer la renovació o obtenir qualsevol dels documents, la Policia Nacional recorda que cal acudir a la cita amb puntualitat, amb mascareta i individualment, excepte en els casos de menors o persones que necessiten acompanyament. També indiquen que cal dur els doblers exactes en metàl·lic de la taxa, que és de 12 euros per al DNI i de 30 per al passaport.

stats