Aquest diumenge serà gratuït estacionar a tres aparcaments de Palma

Els usuaris també podran fer servir busos i trens llançadora sense cost amb motiu del Dia europeu sense cotxes

Els aparcaments municipals de Marquès de la Sènia, la Riera i Manacor seran gratuïts aquest diumenge, 22 de setembre, amb motiu del Dia europeu sense cotxes. A més, l'Ajuntament de Palma ha posat a disposició dels usuaris busos i trens llançadora que podran fer servir sense cap mena de cost.

La intenció, ha assegurat aquest dissabte el regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, és "buidar Palma de cotxes". Tant aquesta iniciativa com la resta d'activitats que s'han celebrat aquest dissabte a Palma estan relacionades amb la Setmana europea de la mobilitat 2019, que enguany du el lema de 'Camina amb nosaltres'.

Amb motiu d'aquesta iniciativa europea, des de dilluns passat fins aquest diumenge la línia 2 de l'EMT, que circula pel centre de Palma, és gratuïta. Com a clausura d'aquests actes, l'estació Intermodal de la plaça Espanya acollirà la VIII Jornada del modelisme ferroviari i es farà una ruta en bicicleta per Palma a càrrec de l'historiador Joan Mas, que s'iniciarà a Cort i acabarà a Marivent.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF