Societat 09/06/2021

Disputa en el ple d'Alcúdia per un esdeveniment a la plaça de bous

Un grup de l'oposició acusa el govern d'autoritzar un acte que no compleix amb les mesures anti-covid-19, però el Consistori ho nega

1 min
El pla de reactivació compta amb el suport de tots els grups polítics municipals./ AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

AlcúdiaUnió per Alcúdia ha acusat aquest dimecres l'equip de govern d'autoritzar un esdeveniment a la plaça de bous, un permís que el Consistori nega que hagi donat. "És un acte tipus mercadet d'estiu amb food trucks, i que acaba sobre la una de la nit. Hem vist el cartell amb el logo del Consistori, però nosaltres no hem autoritzat res", apunten fonts de l'Ajuntament.

"L'Ajuntament no té cap proposta formal, i tampoc no consta que s'hagi presentat cap projecte sobre aquest esdeveniment", hi insisteix el Consistori. En aquest sentit, també explica que, com a propietari i titular de la plaça de toros, la concessió de la qual actualment està en pròrroga a l'actual adjudicatari, ha d'autoritzar qualsevol tipus d'esdeveniment, i "no hem donat cap autorització", remarquen.

Per aquest motiu, el Consistori es "desvincula totalment" de qualsevol projecte d'aquest tipus, el qual no ha autoritzat. Així mateix, assegura que es desconeixen els termes de la seva divulgació i promoció, a més de l'ús del seu logotip a la cartelleria.

stats