Una discussió en una discoteca acaba amb tres persones atropellades intencionadament

La Policia Nacional ha detingut per intent d'homicidi el conductor

La Policia Nacional ha detingut per intent d'homicidi el conductor que presumptament aquesta matinada ha atropellat un grup de persones a s'Arenal de Palma després d'una discussió en un local d'oci.

A més, a l'arrestat, se li atribueixen un delicte contra la seguretat vial i un altre de robatori o furt de vehicle, ja que el turisme que va utilitzar en l'agressió havia estat sostret, segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de les Balears.

Els fets han succeït aquest dissabte quan tres persones han resultat ferides després de ser atropellades intencionadament amb un vehicle robat aquesta matinada als voltants d'una discoteca de s'Arenal de Palma després d'una discussió a l'interior de l'establiment.

Els ferits són una adolescent de 15 anys amb un traumatisme a l'esquena, que ha estat traslladada a l'hospital Són Llàtzer, un home de 28 anys amb una fractura en una cama i un altre de 18 anys amb traumatisme lumbar i pelvià. Els dos homes estan ingressats a l'hospital Son Espases.

Pel que sembla, el conductor del turisme, del qual no se sap si va actuar tot sol, seria una de les persones involucrades prèviament en l'altercat violent ocorregut dins d'un local d'oci.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF