Societat 20/06/2013

Una discoteca de Pilar de la Foradada, a Alacant, donarà una copa gratis per cada assignatura suspesa

El local Mil Beach Club ha utilitzat una polèmica campanya de màrqueting per atreure clients a la seva festa 'Fi de curs'. Twitter ha decidit tancar el compte oficial del local

Ara
1 min

ValènciaLa discoteca Mil Beach Club de la localitat alacantina de Pilar de la Foradada ha publicitat una polèmica forma d'atreure clients al seu local. El dimarts, el compte oficial de Twitter del club anunciava l'organització d'una festa 'fi de curs' en la qual animava els joves a acudir al local amb les seves notes per oferir-los una consumició gratis per cada assignatura suspesa.

El missatge publicat a la xarxa social per la discoteca alacantina explicava: "Porta't les notes a la festa fi de curs, per cada assignatura suspesa consumició gratis! Escriurem un estiu inoblidable #summer". El tuit i el compte oficial del local ja no estan disponibles a aquesta xarxa social perquè Twitter, després de veure la polèmica suscitada per aquest anunci i el rebuig de molta gent, ha decidit suspendre l'usuari @MilBeachDisco.

stats