Societat 19/05/2018

Diferents plataformes s'uneixen per demanar "més transport públic"

La plataforma Via Verda d'Alaró, la de Vianants en Lluita i la d'Usuaris del Tren han presentat al·legacions al pla director sectorial de mobilitat de les Illes Balears

M.cifre
1 min
Reclamen més transport públic

PalmaLa plataforma Via Verda d'Alaró, la de Vianants en Lluita i la d'Usuaris del Tren reclamen més transport col·lectiu públic. Ho han fet presentant al·legacions al pla director sectorial de mobilitat de les Illes Balears, que actualment es troba en fase d'exposició pública. "Ens preocupa molt perquè el pla no presenta cap proposta d'actuació concreta respecte del transport col·lectiu públic", assenyala la portaveu de la plataforma Via Verda d'Alaró, Margalida Perelló.

En les al·legacions demanen que el pla inclogui com a prioritat la reducció de l'ús del cotxe privat mitjançant una planificació del transport públic, que els col·lectius han qualificat "d'urgent". Així, demanen una planificació de la xarxa ferroviària a les Illes Balears augmentant les línies i les freqüències actuals i la planificació del transport públic col·lectiu prioritzant la intermodalitat. "Volem més transport públic", han remarcat els portaveus de les diferents plataformes.

stats