Societat 01/03/2018

Activitats diverses a la Diada de les Illes Balears

Concerts, tornejos d'escacs, campionats de futbol i exposicions són algunes de les activitats previstes per a aquesta diada

Ara Balears
2 min
Activitats diverses per la Diada de les Illes Balears

PalmaAmb motiu de la Diada de les Illes Balears, el Govern ha previst tota un seguit d'activitats destinades a grans i a petits.

A Menorca hi haurà exposicions, concerts i ballades populars. Fins dissabte, a Maó es podrà visitar una exposició d'eines de la mar i maquetes de barques menorquines a la sala d'exposicions de la Caixa. Avui a les 10 h es farà un partit de futbol femení al camp de futbol de la UE de Maó. Al bar La Bolla, a Sant Lluís, hi ha prevista una demostració i del joc de la bolla entre les 10.30 h i les 13 h. A les 12 h s'oferirà un espectacle eqüestre a càrrec de Miki Borrás a la plaça de l'Esplanada del Castell.

A Mallorca, hi ha activitats previstes a gairebé tots els pobles de l'illa. Podeu consultar-ne el programa aquí.

L'acte institucional serà a les 12 h al Parlament de les Illes. A la mateixa hora hi ha previstes visites guiades infantils amb contacontes i l'espectacle 'El retorn del rei Jaume I i els seus cavallers', a l'escenari del passeig de Sagrera de Palma.

De les 12.30 h a les 16 h hi haurà concerts al Consolat de la Mar, a càrrec de Júlia Colom, i un tast de begudes de les Illes. Els xeremiers de Ciutat de Mallorca també també hi oferiran un espectacle a les 17 h.

A Eivissa hi ha prevists tornejos de bàsquet, petanca i escacs al pavelló esportiu Joan Pau II (sa Real) i a la seu del Consell Insular d'Eivissa. També a les 11 h tindrà lloc un campionat de Balears de vela Optimist al club nàutic de Sant Antoni de Portmany. L'acte institucional es durà a terme a les 19.30 h al centre de cultura Can Jeroni, a Sant Josep de Sa Talaia. El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Torres Guasch, farà el seu discurs i Joan Gomila i Tomeu Penya oferiran un concert.

stats