Societat 21/03/2020

Deu sancionats per una festa en una comunitat de veïns a Santa Eulària

La Policia Local d'aquest municipi ha posat 15 denúncies en les darreres 24 hores

Ara Balears
2 min
Un agent de la Policia Local, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Local de Santa Eulària del Riu, juntament amb la Guàrdia Civil, va sancionar aquest divendres vespre deu persones que havien organitzat una festa a les zones comunes de la seva comunitat de veïns, segons ha informat l'agència Efe.

L'Ajuntament de Santa Eulària també ha informat aquest dissabte que, a més, es va interceptar un vehicle que cercava la Guàrdia Civil per un presumpte positiu de coronavirus del seu ocupant, que va ser traslladat a l'hospital de Can Misses. En total, la Policia Local de Santa Eulària ha posat 15 denúncies en les darreres 24 hores per no respectar l'estat d'alarma.

La intervenció en la festa va començar a les 22.24 hores, quan un particular va alertar que a les xarxes socials hi havia vídeos d'una celebració en un immoble del carrer Cèsar Puget Riquer. Dues patrulles i un cap de servei, a més d'una dotació de la Guàrdia Civil, es varen traslladar a aquest indret, on varen comprovar que una desena de persones eren a peu de carrer, en zones comunitàries de la finca, consumint alcohol i amb la música molt forta.

Després d'exigir el final de la celebració, els agents varen identificar els assistents, que varen ser sancionats per infringir les restriccions del confinament de l'estat d'alarma. A banda d'aquesta intervenció, es varen aixecar cinc actes d'infracció més contra conductors per dur més persones de les permeses.

Per altra part, la intervenció del presumpte positiu cercat per la Guàrdia Civil va tenir lloc entorn de les 20.30 hores, en un control preventiu a la rotonda d'entrada del poble de Santa Eulària. Allà es va presentar una unitat de la Guàrdia Civil, que va demanar ajuda als agents locals per localitzar aquest vehicle. Minuts després, els agents varen donar a aquest conductor l'ordre de detenir-se.

stats