Dos detinguts per robar a un supermercat de Palma i atropellar-ne el vigilant

Els fets varen ser dia 26 de juny, però les detencions s'han fet aquesta setmana

Agents de la Policia Nacional han detingut dos homes de 37 i 42 anys com a presumptes autors d'un delicte d'un robatori amb violència, lesions i danys, produïts en un supermercat del barri del Rafal de Palma, segons informa la Direcció General de la Policia en una nota. En el moment en què els atracadors escapaven amb un cotxe van atropellar el vigilant de seguretat.

Els fets es van produir dia 26 de juny. El vigilant del supermercat va detectar un dels detinguts robant productes d'alimentació i el va perseguir fins a un cotxe que l'esperava. Dins el vehicle, que estava a certa distància del supermercat, hi havia un segon home al volant. El vigilant es va posar davant del vehicle, però el conductor va arrencar i li va provocar lesions.

Els investigadors de la Comissaria del Districte Centre van localitzar el cotxe, propietat d'una empresa de lloguer, amb els desperfectes que li havia provocat el fet. Van comprovar que la persona que havia robat els productes del supermercat era el que havia llogat el cotxe el dia dels fets: un italià amb antecedents a Eivissa, que va tornar amb vaixell cap a l'illa pitiüsa després de l'atracament. La pressió policial va provocar que dia 8 de juny l'home s'entregàs a la comissaria d'Eivissa. Per altra banda, el conductor també va decidir entregar-se, dia 10 de juliol, abans que la policia el localitzàs.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF