Societat 04/04/2021

Detinguts a Palma quatre narcotraficants amb vuit quilos d'haixix

Se'ls acusa de ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional i la Policia Local de Palma han detingut quatre persones per tràfic de droga a Palma. Els agents han requisat vuit quilos d'haixix a la barriada de Son Espanyolet. En concret, els arrestats són dos homes, un de 31 anys i l'altre de 41; i dues dones, de 32 i 40 anys, respectivament. Se'ls acusa de ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Segons recull l'agència Efe, feia uns dies que els agents controlaven aquesta zona de Palma, perquè havien rebut diverses queixes dels veïns. Advertien que per la barriada circulaven diversos vehicles i que els ocupants actuaven de manera estranya. Quan la policia començà a investigar, va identificar un pis com a possible punt de venda de droga.

Dimarts passat es va dur a terme l'operació. Els agents varen presenciar una trobada entre diverses persones. En varen aturar dues quan es disposaven a partir amb el cotxe i dins el vehicle localitzaren un quilo d'haixix. L'operació continuà en el presumpte punt de venda de droga i amb la detenció de dues persones més. Els agents entraren dins l'habitatge, on trobaren set quilos més d'haixix, doblers en efectiu i altres efectes.

stats