Societat 13/07/2021

Dos detinguts en un cap de setmana per abusos sexuals a menors a Palma

Un dels homes, acusat d'aprofitar-se de la seva neta, té 77 anys i l'altre, 35

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar entre divendres i dissabte passat dos homes –un de 77 anys i un altre de 35– per abusos sexuals a menors d'edat a Palma. El primer, de 77 anys, està acusat d'abusar sexualment de la seva neta entre els mesos d'agost del 2019 i el 2020. Els agents de la Ufam (Unidad de Atención a la Família y a la Mujer) varen iniciar una investigació aleshores i ara han pogut comprovar les declaracions de la menor.

Segons la víctima, els abusos varen durar un any sencer. La menor va manifestar que quan quedava a dormir a casa del seu padrí aquest li feia tocaments a les parts íntimes, fet que constitueix un delicte continuat d'abús sexual a una menor i pel qual varen arrestar l'home aquest divendres.

Per altra banda, agents de la Policia Nacional varen detenir un altre home dissabte en un establiment del polígon de Son Castelló, a Palma, on el varen trobar amb una menor amb la qual s'havia fugat. Un guàrdia civil que no estava de servei el va identificar cap a les 14.50 h perquè sabia que el cercaven per abusos sexuals a una menor i, després de seguir-lo, va avisar la Policia. El cos policial no ha detallat quina relació hi havia entre el detingut i la víctima, però puntualitzen que no era familiar.

stats