Societat 18/06/2022

Un detingut per tràfic de drogues a locals d'oci de Campos, Santanyí i ses Salines

Li van confiscar prop d'un quilogram d'haixix i 14 dosis de cocaïna llestes per al consum

ARA Balears
1 min
Imatge facilitada per la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta setmana una persona com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues, després de fer diverses inspeccions a locals d'oci de Campos, Santanyí i ses Salines, segons recull Europa Press. 

Segons han informat els agents en un comunicat, la Guàrdia Civil de Santanyí va dur a terme aquesta setmana nombroses inspeccions en un operatiu que tenia la finalitat de prevenir i detectar el consum i tràfic de substàncies estupefaents a locals d'oci nocturn.

En aquesta operativa, que va tenir lloc de matinada, es va detenir una persona per un suposat delicte contra la salut pública, després de ser vista en un dels locals inspeccionats suposadament traficant amb substàncies estupefaents. Els agents van confiscar a la persona detinguda prop d'un quilogram d'haixix, 14 dosis de cocaïna llestes per al consum, a més de doblers fraccionats.

Així mateix, en la resta de les inspeccions, els agents van fer nou aprehensions de droga. Els responsables van ser denunciats per una infracció greu a la Llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.

stats