Societat 26/01/2022

Detingut per suplantar la identitat de l'exparella a una xarxa social i fer propostes sexuals a diverses persones

El jutjat de guàrdia ha decretat presó provisional per a l'acusat

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar un home de 22 anys d'origen dominicà aquest dilluns acusat de dos delictes de maltractament, un delicte contra la intimitat i un incompliment de mesura cautelar. A més, el detingut tenia sis ordres judicials de cerca per diversos delictes, ocupació de béns immobles, danys, amenaces, lesions i dos per maltractament.

Segons ha informat el cos policial, una antiga parella seva va denunciar que havia patit maltractament físic i psicològic per part de l'home. A més, va declarar que l'individu havia accedit al seu perfil d'una xarxa social per enviar un missatge a diverses persones amb una proposta de caràcter sexual.

Davant això, els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) varen descobrir que hi havia una altra dona que també havia patit maltractament per part d'aquest jove, el qual l'amenaçava de mort a ella i la seva família. A més, l'acusat tenia una prohibició d'acostar-se a la víctima, fet que va incomplir.

Finalment, els agents varen aconseguir arrestar-lo dilluns com a presumpte autor de diversos delictes i aquell mateix horabaixa va passar a disposició judicial. El jutjat de guàrdia va decretar presó provisional per a ell.

stats