Detingut per robar màscares a un PAC de l'Arenal de Llucmajor

La Policia Nacional va arrestar aquest dijous tres homes més a Palma per no fer cas de les restriccions de l'estat d'alarma

La Guàrdia Civil va arrestar aquest dijous vespre un home de 33 anys per robar diverses màscares sanitàries i un ordinador al PAC de l'Arenal de Llucmajor. La policia municipal va poder recuperar més tard el dispositiu. Per la seva banda, la Policia Nacional va detenir tres homes més a Palma, un per desobediència i dos per circular en cotxe i no fer cas de les ordres dels agents d'aturar-se. A més, el conductor no tenia carnet.

Així, les forces i cossos de seguretat de l'Estat, en coordinació amb les diferents policies locals de l'Arxipèlag, han continuat aixecant actes administratives les darreres hores per incomplir les restriccions establertes pel Reial Decret 463/2020 per a la gestió de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Multes per tossir en públic

La Delegació del govern espanyol a les Balears destaca en un comunicat que els agents varen detectar un surfista a una platja de Manacor i una persona que practicava escalada al dic de l'Oest, a Palma. També subratlla que la policia va aixecar una acta a una persona a Eivissa per tossir a la via pública sense cobrir-se i no fer cas dels requeriments dels agents.

Identifiquen un home per esternudar expressament damunt una dona a Manacor

Per altra banda, els especialistes de la Guàrdia Civil del Grup GEDEX-NRBQ d'Eivissa i de Mallorca varen desinfectar aquest dijous l'hospital públic Can Misses, a Eivissa. Els agents, vestits amb roba protectora, varen sanejar tots els accessos a l'edifici, els espais públics de l'hospital i les zones de pas més utilitzades pels usuaris.

La Delegació del govern assegura que la sisena jornada de restriccions transcorre sense incidències rellevants a les Balears. Segons expliquen, la població està demostrant solidaritat i respecte davant les mesures acordades per contenir la pandèmia.

EDICIÓ PAPER 12/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF