Societat 08/06/2020

Detingut per organitzar una festa amb 47 persones a Eivissa sense respectar cap mesura de seguretat

Cap dels assistents duia mascareta i no es respectaven els dos metres de distància

Ara Balears
2 min
Detencions a les Balears durant la quarantena

PalmaLes forces i cossos de seguretat de l'Estat varen detenir divendres passat un home que havia organitzat una festa a un local d'Eivissa sense cap mesura de seguretat a la qual assistiren 47 persones. Segons ha informat la Delegació del govern a les Illes Balears, a través d'un comunicat, el local havia superat completament l'aforament permès, i, a més, cap dels participants duia mascareta ni mantenia els dos metres de seguretat amb la resta dels assistents. Davant aquests fets, els agents decidiren arrestar l'organitzador, acusat d'un delicte de desobediència a l'autoritat per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma.

A més, en el comunicat, també han informat que els controls continuen a ports, aeroports i carreteres de l'Arxipèlag. L'aeroport de Son Sant Joan va registrar aquest diumenge l'arribada de 545 passatgers, mentre que 540 varen sortir de Mallorca en els 25 vols que varen operar, segons les dades de la Guàrdia Civil. Del total d'operacions registrades, 14 vols (6 d'arribada i 8 de sortida) varen ser trajectes nacionals i 11, internacionals (6 d'arribada i 5 de sortida). Dels sis vols procedents de l'estranger que varen arribar a Palma i que són controlats per la Policia Nacional i Sanitat Exterior, 148 persones hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

L'aeròdrom d'Eivissa va rebre 196 viatgers en cinc vols d'entrada i 174 varen abandonar l'illa en cinc vols de sortida, mentre que l'aeroport de Menorca va compatibilitzar 90 persones que varen arribar i 91 varen sortir de l'illa en sis vols programats.

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat, en coordinació amb les policies locals de l'arxipèlag, varen identificar aquest diumenge més de 200 persones i 60 vehicles en els diferents controls realitzats a les carreteres i altres punts de la via pública a l'Arxipèlag, i la Policia Nacional i la Policia Local de Palma varen multar 27 persones.

stats