Detingut per matar la seva parella d'un tret a Majadahonda

El presumpte autor s'ha autolesionat i és a l'hospital

ARA
2 min
L'exterior de la casa on ha mort una dona presumptament a mans de la seva parella a Majadahonda

El presumpte autor de la mort de la seva parella aquesta matinada en un habitatge del municipi madrileny de Majadahonda està detingut a l'Hospital Puerta de Hierro després de disparar a la seva dona a l'hemitòrax dret i, posteriorment, autolesionar-se. Tot apunta a un cas de violència masclista, segons fonts de la investigació, que han precisat a l'agència Efe que J.A., el presumpte autor de l'homicidi, no compta, en principi, amb denúncies anteriors per maltractaments.

Els fets van tenir lloc cap a la una de la matinada en un habitatge situat al número 3 del carrer Oest de Majadahona, quan M.A.P, una ciutadana espanyola de 52 anys, va rebre un tret de la seva parella, J.A., de 62. Segons el testimoni dels veïns de la zona, la víctima i la seva filla, de 22 anys, van fugir de l'habitatge i van sortir al carrer, on la dona va caure a terra a causa de les ferides i la jove va tancar el seu pare a la casa.

Agents de la Policia Local van ser els primers a arribar i es van trobar la víctima inconscient amb una aturada cardiorespiratòria, de manera que li van fer maniobres de suport vital bàsic fins que va arribar una UVI mòbil del SUMMA 112. Tot i que els serveis d'emergència van seguir practicant maniobres de reanimació pulmonar avançada durant 45 minuts, finalment només van poder confirmar la seva defunció. El SUMMA 112 va atendre al mateix lloc al presumpte homicida, que es trobava en estat greu a l'interior de la casa, on presumptament es va autolesionar després d'agredir la seva dona.

Els efectius d'emergències també van haver d'atendre d'una crisi d'ansietat la filla del matrimoni, que va ser traslladada al mateix hospital madrileny.

stats