Societat 11/10/2021

Detingut per maltractar el seu fill i rompre l'ordre d'allunyament de la seva parella a Palma

Els agents varen trobar el menor atemorit

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 36 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament cap al seu fill menor d'edat i un altre de trencament de l'ordre d'allunyament que tenia cap a la seva parella a Palma. Els fets varen ocórrer diumenge, quan els agents varen rebre una telefonada a la sala del 091 que alertava de cops i crits d'un pare al seu fill de poca edat en una casa.

Davant això, diverses patrulles del Grup Operatiu de Resposta (GOR) de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional s'hi varen personar. La porta havia estat arrabassada i rompuda, i un home era dins l'habitatge amb actitud violenta. Els agents varen comprovar que l'interior estava regirat i que hi havia símptomes de violència damunt els objectes. També varen trobar una arma blanca de grans dimensions a terra, al costat de l'home.

En el moment que els agents varen intentar veure com estava el nin, l'home es va tirar damunt els policies i aquests el varen immobilitzar, a fi d'evitar que pogués lesionar-se o atemptar contra ells. Més tard, els policies varen localitzar el menor atemorit, tot i que no tenia cap lesió.

Pel que varen poder saber, el nin havia donat un cop de porta en entrar a la casa i això va fer que l'home s'enfadàs: va començar a cridar i pegar cops a la porta, que va espanyar. Els agents, en tenir coneixement de suposats maltractaments cap al menor d'edat, el varen entregar a un familiar, que se'n va fer càrrec.

A més, varen comprovar que l'home havia telefonat a la seva exparella i mare del menor, de la qual té una ordre d'allunyament. Per aquest motiu, el varen detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractament cap al seu fill, trencament de condemna i atemptat contra els agents.

stats