Societat 07/03/2021

Detingut un home a Palma que obligava la seva esposa a prostituir-se

La coaccionava perquè ho fes i es quedava amb tots els doblers que guanyava la víctima

ARA Balears
1 min
La policia supervisa que tothom compleixi les normes de seguretat

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 50 anys que presumptament obligava a prostituir-se una dona estrangera amb la qual s'havia casat, segons ha informat l'agència Efe.

La víctima va declarar que l'home la coaccionava perquè es prostituís i l'amenaçava dient que informaria que residia a Espanya il·legalment i que podria ser expulsada al seu país d'origen si no ho feia. L'home es quedava amb tots els doblers que guanyava la víctima, cosa que limitava les opcions de la dona per rompre amb la situació que patia.

Arran de la manca de clients per la pandèmia, el detingut va incrementar la pressió sobre la dona insultant-la i forçant-la a continuar mantenint relacions sexuals amb homes per doblers malgrat el coronavirus. La detenció es va produir a mitjan febrer, però la policia ho ha fet públic aquest diumenge.

Cal recordar que a finals de l'any passat l'ARA Balears va informar que com a mínim una vintena de prostíbuls de Palma continuen oberts davant la inacció del Govern, tot i que la Conselleria de Salut va dictar el tancament i suspensió d’aquests locals en una resolució el 28 d’agost.

stats