Societat 05/12/2019

Detingut un home per estafar uns 30.000 euros amb la venda online d'electrodomèstics

L'acusat feia servir una pàgina web des d'on els clients transferien doblers als seus comptes bancaris

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home per estafar per mitjà de la venda d'electrodomèstics a través d'internet uns 30.000 euros. L'acusat feia vendes falses a través d'una pàgina web, on els clients transferien els seus doblers, que acabaven als seus diferents comptes bancaris.

El cas l'ha duit el Grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics de la Prefectura amb la col·laboració de la Comissaria de Districte de Madrid-Retiro, des d'on va arribar la sol·licitud d'esbrinar si l'autor de l'estafa es trobava a Palma. Segons la Policia Nacional, aquest juliol el detingut va mantenir una relació amb una persona a Madrid, a qui aparentment va induir a constituir una societat mercantil al seu nom. El seu objectiu era rebre els pagaments a través d'aquesta societat i, així, camuflar la seva identitat real.

Els investigadors han localitzat 35 denúncies d'arreu l'Estat, en què les persones perjudicades al·leguen haver comprat a través de la pàgina web de l'empresa articles electrònics que mai els varen arribar. A partir de l'anàlisi dels comptes bancaris dels interessats, s'han detectat un total de 213 apunts aparentment fraudulents i que es tradueixen en prop de 30.000 euros.

stats