Societat 06/07/2021

Detingut un home a Ciutadella després d'un mes en crida i cerca per violència masclista

Durant aquest temps va amenaçar i assetjar la seva exparella

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional i la Policia Local de Ciutadella varen arrestar dissabte un home que feia més d'un mes que els cossos policials cercaven per diversos delictes de violència masclista. L'individu té un ampli historial delictiu, la majoria per maltractament dins l'àmbit familiar cap a les seves parelles, exparelles i familiars propers, així com per vulnerar les ordres de protecció interposades a les víctimes.

L'home ha estat amagat durant tres setmanes, tot i tenir nombroses ordres de detenció judicials i policials, així com un ingrés a presó. A més, durant aquest temps ha amenaçat i assetjat la seva exparella, que ha patit la por de rebre una agressió per part del detingut.

Els agents van intentar capturar-lo primerament a Alaior, on van pensar que estaria amagat, però la presència policial va ser tan gran que l'acusat va cercar altres amagatalls. Per mitjà d'una aplicació de contactes va conèixer, va quedar amb una dona i va quedar al seu domicili durant uns dies, a Ciutadella.

Però investigadors de la UFAM (Unidades de Atención a la Família y a la Mujer, per les sigles en castellà) de Ciutadella van localitzar la casa i van organitzar un dispositiu en col·laboració amb la Policia Nacional i la Policia Local, amb el risc afegit que podia agredir la dona amb la qual estava. Finalment, els agents van aconseguir detenir-lo per trencament de condemna, maltractament i amenaces.

stats