Societat 26/01/2021

Detingut un home per atracar un supermercat a punta de pistola a Son Rapinya

El lladre va encanonar els treballadors del local, però finalment només va poder robar dos telèfons mòbils que la policia va recuperar

ARA BALEARS
1 min
L'home amb la pistola atracant el local

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 32 anys com a presumpte autor d'un robatori en un supermercat de Son Rapinya, on va entrar amb violència i armat amb una pistola amb la qual va encanonar els treballadors. El lladre només va aconseguir robar dos telèfons mòbils que varen ser recuperats, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

El succés va ocórrer dilluns devers les 22.30 h quan una trucada al 091 va advertir del robatori al local i agents de la Policia Nacional varen anar al supermercat per auxiliar les víctimes. El lladre va irrompre a l'establiment quan els treballadors estaven fent un inventari amb la tanca baixada i va reclamar la caixa forta i els telèfons mòbils dels empleats, que es varen dispersar i amagar.

Dues treballadores es varen refugiar en l'oficina del local, i l'assaltant va rompre els dos vidres de la porta a potades i pegant cops amb l'arma. Les dones varen entregar els telèfons i el lladre va fugir. Un dels empleats va explicar als agents que quan l'home colpejava el vidre de la porta de l'oficina amb l'arma, va veure que es desmuntava. Els policies varen trobar una peça de la pistola, juntament amb les parts d'una arma que d'aire comprimit que s'hauria desprès quan la va utilitzar per rompre els vidres.

Els agents varen cercar el lladre i el varen trobar acotat devora un vehicle, que es va amagar quan va veure els policies. L'home sagnava perquè tenia una ferida a la mà i duia els telèfons robats, que la policia va tornar a les propietàries.

stats