Societat 21/05/2022

Detingut un home per abusar sexualment d'una dona discapacitada a Manacor

Els fets van ocórrer en la mateixa nit que la víctima va llogar una de les habitacions de la casa on vivia el presumpte autor

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional de Manacor va detenir dimarts passat un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a una dona discapacitada, a la qual va llogar una habitació del seu habitatge, a Manacor. Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, els fets van ocórrer en la mateixa nit que la víctima va llogar una de les habitacions de la casa on vivia el presumpte autor.

Aquella nit, i quan la dona era al seu llit, l'agressor s'hi va introduir i la va començar a tocar, la qual cosa va fer que la víctima li recriminàs la seva actitud i va dir a l'agressor que se n'anàs.

L'home hi va tornar un poc més tard i, en aquesta segona ocasió, en sentir-se novament rebutjat, va intentar forçar-la sexualment fins que la dona va començar a cridar. En aquest moment l'home es va aixecar, va agafar la dona pels braços violentament i, a continuació, la va tirar damunt el llit i li va dir que l'endemà havia de deixar l'habitatge.

En tenir coneixement dels fets, els agents van iniciar un operatiu policial per a la cerca i detenció del presumpte autor. El trobaren el mateix horabaixa, i procediren a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

stats