Detingut un home per fotografiar durant dos anys la seva veïna menor d'edat

En el seu telèfon mòbil hi havia unes 1.000 imatges

La Policia Nacional va detenir aquest dissabte un home que durant dos anys ha fotografiat la seva veïna menor d'edat. En concret, guardava les imatges en la memòria del seu telèfon mòbil i n'hi havia prop de 1.000. En la majoria la menor es troba a la seva habitació, segons apunta Efe.

Els agents de la Policia l'han detingut per un delicte contra la intimitat, la llibertat i la indemnitat sexual, entre d'altres. La detenció s'ha fet després que dia 12 de març, la mare de la menor denunciàs que la seva filla havia vist com el veí de l'edifici de davant li feia fotos, fins i tot allargava el braç per agafar l'angle correcte de l'habitació.

Després que la Policia Nacional conegués els fets, van intervenir el telèfon mòbil del detingut per analitzar-lo i hi van trobar les 1.000 fotografies íntimes. També es va escorcollar el domicili familiar del detingut i es van confiscar cinc torres d'ordinadors, una desena de memòries mòbils i altre tipus de material informàtic amb l'objectiu d'extreure més informació.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF