Societat 22/09/2019

Detenen un britànic per haver activat una falsa alarma de bomba a l'aeroport d'Eivissa

L'home presentava símptomes d'haver consumit alcohol

Ara Balears
1 min
Més de 50.000 persones passaran avui per l’aeroport d’Eivissa

EivissaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat britànica per haver donat una falsa alarma de bomba aquest diumenge dins d'un avió a l'aeroport d'Eivissa. La direcció insular de l'Administració de l'Estat a les Pitiüses ha informat que l'home, que mostrava símptomes d'anar gat, ha estat detingut per desordre públic.

Els fets han ocorregut poc abans de les 13.00 h, quan un vol de la companyia Jet2 es disposava a enlairar-se des d'Eivissa cap a la ciutat de Newcastle (Regne Unit). En el moment de l'embarcament, a l'interior de l'avió, l'home ha començat a dir als altres passatgers que en el vol hi havia una bomba, fet que ha alarmat la resta dels viatgers.

Després d'activar-se l'alerta, la Guàrdia Civil ha desallotjat el vol per fer la comprovació de l'equipatge i de l'interior de la nau. Tant el passatge com la tripulació han esperat en una sala de la terminal eivissenca.

El director insular ha explicat que en cap moment no s'ha paralitzat l'activitat de l'aeroport d'Eivissa. A les 16.00 h s'ha pogut tornar a fer l'embarcament i a les 17.00 h el vol ha pogut enlairar-se. El passatger detingut és a Eivissa i passarà a disposició judicial.

stats